Gy.I.K. Belépés
Keresés Profil
Taglista Csoportok
Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Regisztráció
A cég nevében - 300Ft
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék » Eladó DVD filmek » A cég nevében - 300Ft
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
feltöltő Üzenet
Csaba
olvasó


Csatlakozott: 2006.10.20. Péntek 7:30
Hozzászólások: 163
Tartózkodási hely: Várpalota

 Hozzászólás Elküldve: 2016/06/26 Vas. 08:41    Hozzászólás témája: A cég nevében - 300Ft
Hozzászólás az előzmény idézésével

<a href="images/pic/dvd_acegneveben.jpg" target="_blank"><img src="images/pic/dvd_acegneveben.jpg" alt="" width="84" height="120" hspace="10" vspace="20" border="1" align="left"></a>[b]A Cég nevében- 300Ft[/b] [[i][size=9]DVD film[/size][/i]]

"A cég nevében" egy izgalmas utazás a sebezhetetlen számítógépes rendszerek 21. századi világába. Azok számára, akiknek elég hatalom van a kezükben, a számítógépes rendszerekkel képesek az emberek, vállalatok manipulálására. A nemzetközi számítógépes programozás világában minél kevesebbet tudsz, annál tovább élsz.

Charlie Cook számára csak jobb jöhet mostani életénél, a nő akivel él nem szereti őt, munkájában pedig nem jut előre. Egészen addig amíg ki nem nevezik a "Cég" legmagasabb biztonsági szintjére, kollégájának váratlan és titokzatos eltűnése után. Nem sokkal munkába állása után Charlie egy névtelen e-mailt kap, amely egy azonosíthatatlan rejtett kódot tartalmaz szigorúan bizalmas információval. Szakértelmének segítségével feltöri a kódot, amely új megvilágításba helyezi a Szilikon tornyok ügyeit.

A "cég" titokban olyan compúter chippeket állít elő, amelyek illegálisan behatolhatnak bármilyen banki számítógépes rendszerbe a világon. Amikor Charlie erre rájön, maga is kipróbálja a rendszert, számlájára 1 millió dollárt tesz. Egy biztonsági kamera azonban leleplezi a manővert és a biztonsági osztály vezetője, Derrick Stark pedig azonnal le akarja leplezni. Charlie-nak azonban sikerül elmenekülnie, ami után elszabadul a pokol.

Charlie megpróbálja a rendőrséget is bevonni, de azzal vádolják, hogy az egész az ő kitalációja. Ennél is nagyobb bajba kerül, amikor Stark feljelenti őt a rendörségen üzleti kémkedésért.
Charlie-nak egyszerre kell menekülnie a "Cég" és a rendörség elől, egyedül találja magát a fehér galléros bűnözők veszélyes és könyörtelen világában.

Nem tudja kiben bízhat, ezért ő maga próbálja kinyomozni, hogy ki állhat a titokzatos ügyletek mögött, de ha ez nem sikerül az az életébe kerül.
"A cég nevében" egy bombasztikus utazás a hatalom és a korrupció világában, ahol egyedül csak a pénz számít...

Silicon Towers
Brian Dennehy, Daniel Baldwin, Brad Dourif, Kendall Clement, Robert Guillaume, Joe Perez, Jonathan Quint, Gary Mosher
amerikai akcióthriller, akció, thriller
_________________
<div align="center">A termék ára a leírásban látható. - Előrre utalás után postázom.
[b]A postaköltség DVD esetén minimum 335Ft.[/b]
Ajánlottan vagy elsőbségivel drágább. <a href="https://www.posta.hu/static/internet/download/2016_tarifatabla_HU.pdf.pdf" target="_blank">Mindenkori postai díjszabás</a>
Érdeklődni privátban vagy itt:
<img src="images/pic/adat1.jpg" alt="" width="54" height="18" hspace="0" vspace="0" border="0"><img src="images/pic/adat2.jpg" alt="" width="54" height="18" hspace="0" vspace="0" border="0"><img src="images/pic/adat3.jpg" alt="" width="54" height="18" hspace="0" vspace="0" border="0"><img src="images/pic/adat4.jpg" alt="" width="54" height="18" hspace="0" vspace="0" border="0"><img src="images/pic/adat5.jpg" alt="" width="49" height="18" hspace="0" vspace="0" border="0"></div>
 Vissza az elejére »
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Tartalomjegyzék » Eladó DVD filmek » A cég nevében - 300Ft
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Magyar fordítás © Andai Szilárd - Frissítette: Magyar phpBB közösség